Oct 15 2008

Call for papers for Flex Camp Amsterdam

Published by at 11:27 under Wayback Archive

I received an email (in Dutch) from one of the members of the Dutch Flex user group FLUGR with a call for papers (sorry, Dutch only). If you have cool ideas to present during the Flex Camp they’d love to receive your submissions!

Op 13 november 2008 vindt een “Flex Camp” plaats, met onder andere grote sprekers als Christophe Coenraets en James Ward.

Vanwege het speciale karakter en de grote sprekers, hebben we er voor gekozen de reguliere meeting van 13 november te “upgraden” naar een FlexCamp. Dit houdt in dat de dag gevuld is met veel korte sessies over een concreet onderwerp, met veel ruimte voor interactie. Naast presentatie-sessies is er ook ruimte voor zogenaamde “un-conference” sessies waar over een specifiek onderwerp gediscussieerd kan worden. De dag wordt zo opgezet dat er op elk moment voor iedereen iets interessants te doen of te beluisteren is.

Naast de bekende namen vanuit Adobe, willen we als Nederlandse usergroup laten zien wat we in huis hebben. Naast de al geplande onderwerpen hebben we de mogelijkheid gecreëerd voor een aantal kortere, specifieke sessies. Voor jou dé kans om een Flex gerelateerd onderwerp uit te diepen voor collega Flex ontwikkelaars. Denk daarbij aan sessies van 20 minuten tot een half uur over onderwerpen als “Offline Reporting in Rich Internet Applications”, “High Performance Data Manipulation & Visualization with Flex” of “Financial Portals with Flex: challenges and solutions”.

Het publiek bestaat uit ervaren en beginnende Flex ontwikkelaars. Hoe concreter het verhaal des te interessanter. Kennisdeling is door veel FLUGR leden opgegeven als reden om zich aan te melden. Grijp deze kans en vertel anderen wat je weet.

Denk je er over om een sessie voor je rekening nemen? Meldt je aan met de volgende gegevens

  • Titel van de sessie
  • Naam / namen van de spreker(s)
  • Korte omschrijving van de sessie (minimaal 100 woorden)
  • Niveau (beginner / intermediate / advanced)

Twijfel je of je een sessie voor je rekening wilt nemen? Laat het ons weten. Misschien kunnen wij je in contact brengen met een andere twijfelaar zodat je gezamenlijk een interessante sessie kunt neerzetten.

Stuur je aanmelding uiterlijk vrijdag 17 oktober 2008 naar sieto-apestaart-flugr.nl. Wij verzamelen de inzendingen en nemen vóór woensdag 22 oktober contact met je op.

No responses yet

Comments are closed.