Mar 14 2007

Previewing Adobe Apollo and Creative Suite next week at SpinAwards Dat

Published by at 17:26 under Wayback Archive

We’ll be sneak-peaking the upcoming releases of Adobe Create Suite 3 and Adobe Apollo – exclusively to the award nominees – next week during the SpinAwards Day.

Obviously this is ‘top secret’, but if you are attending the day-program and are one of the nominees to present it’s work to the jury, you’ll get the opportunity to learn about some of the stuff that Adobe has got in it’s labs (no no, we won’t show you all!).

This way we hope to show you how you can secure your chances to become a nominee again next year 😉

3 responses so far

3 Responses to “Previewing Adobe Apollo and Creative Suite next week at SpinAwards Dat”

 1. Bert Hagendoorn says:

  Hi Waldo, that promisses to be a very exciting day indeed! Apart from the fact it is an excellent opportunity to see lots of inspiring cases of the last year + a perfect change to meet with other interactive creatives and agencies. The day starts at 09.00 hrs till 19.00 hrs, and the entrance is free. See for more info http://www.spinawards.nl/?pg=13 See you there!

 2. Hoi Waldo,

  Ik kreeg je naam van Yme Bosma; ik ben een muziekinstrumenten ontwerper die met Flex aan de gang is.

  Ik zat net te kijken naar het AIR platform: dat ziet er goed uit zeg, crossplatform virtual computer op de desktop!

  Ik heb een hoop lol met de audio engine in Flex, maar een ding dat ik erg graag zou willen is een stabiele, low-latency audio output, het liefst naar een protocol als ASIO. Dat zou in combinatie met AIR wel eens grote mogelijkheden kunnen openen; niet ondenkbaar is een implementatie van iets als Ableton Live.

  Ik ga even verder met lezen in de documentatie van AIR wat betreft de audio implementatie 🙂

  Groet, Steven

 3. Waldo Smeets says:

  Hoi Steven, ik ben verre van een expert op het gebied van audio in Flash/AIR. Echter, omdat AIR gebaseerd is op Flash Player 9 en omdat we er verder geen audio features aan toegevoegd hebben ben je gebonden aan wat er nu al in Flash Player 9 kan.

  Misschien is het gebruik van de bitearray en/of binary sockets een uitweg, maar dan zou je zelf je gewenste formaten moeten implementeren (wel interessant experiment). Er zijn op deze manier wel al behoorlijk wat experimenten gedaan (zoek op Google maar eens naar “Flash Player 9 audio experiment” of “Flash Player 9 sound experiment”).

  Feit blijft dat de audio ondersteuning in Flash nog steeds redelijk basic is. Het engineering team verzamelt feature requests voor Player 10, dus aarzel niet om ze op te sturen via de Adobe site 😉